Politik

Mikkel Jellesen

Min politik og holdninger

 

Jeg har som politisk aktiv en masse synspunkter og holdninger. Ting jeg vil kæmpe for og ting som jeg vil sætte mit præg på. Jeg er ikke bange for at sige min mening og jeg stopper ikke fordi folk er uenige.

Jeg brænder for: retfærdighed, sikkerhed, dyrevelfærd, bedre og hvis muligt billigere kollektiv trafik, et bedre sundhedsystem, bedre vilkår for ældre borgere, en styrkede psykiatri hvor psykisksyge borgere for hurtigere hjælp og ikke blot bliver fejet af med en recept og en tilfældig diagnose og meget, meget mere.

 

Danmark er et dejligt land, og dette er ikke en selvfølge, og vi bliver nød til at beskytte vores lands værdiger, bl.a. ved at have en god og solid grænsekontrol, ligesom når du besøger en biograf, så bliver du selvfølgelig kontrolret om du har den gyldige og rigtige billet til at komme ind, inden du kommer ind i salen, du bliver selvfølgelig ikke først kontrolret når filmen er igang og godt igang. Vi skal beskytte vores land og vores lands værdiger, traditioner og kultur.

 

Følg med på min Facebook side HER og få et bedre indtryk af mine politiske synspunkter, og hvis ikke du kan finde lige præcis det du vil have svar på, så hold dig ikke tilbage fra at skrive en mail til mig HER så svare jeg glædeligt på dine spørgsmål.

Sikkerhed

 

Danmark er et dejligt land og dette skal det blive ved med at være. Derfor skal sikkerheden i vores land være helt i top.

Det danske folk bør altid kunne føle sig trygge, derfor er det meget vigtigt at vi har et godt og solidt politi samt et godt forsvar. Danmark og hele vesten ér i den situation at vi konstant er truet af terrorister der vil ødelægge vores demokrati, kultur og samfund. Dette skal vi ikke stå model til og derfor er det så vigtigt for vor folk og demokrati at sikkerheden i landet er noget af det stærkeste i verden.

Grænsekontrol skal genindføres, mere politi, forstærkning af vores hær, forsvar og hjemmeværn. Dette er noget af det vigtigste for vores overlevelse og derfor skal vi ikke sparer på sikkerheden.

Sikkerheden skal sikre trygheden i Danmark.

Psykiatrien

 

Psykiatiren i Danmark halter efter. Mennesker med psykiske lidelser skal tilbydes bedre og hurtigere hjælp. Børn som lider af angst, depression, ADHD mm. skal ikke føle sig "unormale" og tilbydes en bedre hjælp end de får i dag. De psykitiske skadestuer skal forbedres og ventetiderne skal sænkes.

Alle kan blive ramt af en psykisk lidelse, så derfor skal psykiatrien i Danmark fungere optimalt. Psykisk syge mennesker skal ikke bare gemmes væk, de skal lyttes til, forståes og tilbydes den rigtige hjælp.

Instagram

Naturen

 

Naturen i Danmark er dejlig. Findes der noget bedre, end en lun sommeraften i naturen? Fuglene kvidrer. Men! - dette kan blive en sjældenhed, hvis ikke vi begynder at passe på naturen.

Vi skal passe på Danmark. Flere grønne områder i byerne er vigtigt.

Personer som smider affald i naturen skal staffes med bøder og/eller samfundstjeneste, uanset mængden af affald. Vi bliver nødt til at gøre noget nu! Vi skal sammen passe på naturen, husk på, at dine børn og børnebørn også skal kunne nyde den danske natur.

Copyright © All Rights Reserved - Mikkel Jellesen 2013-2017 - info@jellesen1.dk