Om Mikkel

Mikkel Jellesen

Om mig (Mikkel Jellesen)

 

Mit navn er Mikkel Jellesen og jeg er 29 år gammel. Jeg bor i en lille, hyggelig lejlighed i Brønshøj. Jeg har to børn, et par dejlige drenge; Simon på 4 år og Shawn på 3 år.

Jeg er en ung mand med drømme, forhåbninger og forholdsvis stor livserfaring også selvom jeg kun er 29 år gammel. Jeg har viljestyrken til at gøre en forskel.

Jeg er født på Gentofte sygehus d. 15 februar 1989 og jeg er opvokset i Brønshøj-Husum. Jeg har i mit voksne liv boet på Nørrebro, i Ørestaden og nu Brønshøj. Brønshøj er den bydel, hvor jeg har tilbragt det meste af mit liv. Jeg holder utrolig meget af den bydel og jeg syntes, at den er noget helt for sig selv. Men det er bestemt ikke alt ved Brønshøj jeg er tilfreds med og der er plads til forbedring, men det må jeg jo så være med til at gøre noget ved.

 

Jeg er politisk aktiv og jeg er medlem af Dansk Folkeparti og Dansk Folkepartis Ungdom, og jeg sidder som lokalformand i DFU i København. Jeg går med en drøm om, at jeg en dag vil kunne gøre en stor forskel for mennesker og dyr, ikke bare i dag, men også længere ind i fremtiden.

Før havde jeg en stor drøm om at blive soldat og/eller politimand, men på grund af nogle fysiske skavanker med min ryg er jeg blevet kasseret, ja selv til hjemmeværnet. Dette skulle dog ikke stoppe mig i, at ville gøre en forskel for mit land. Derfor valgte jeg at bidrage med tryghed og sikkerhed på en anden måde og dette føler jeg at jeg kan gøre som politisk aktiv, jeg har tidligere været kandidat for Dansk Folkeparti til borgerrepræsentationen i København i 2017, hvor jeg fik 147 personlige stemmer.

 

Jeg er en humørbombe, jeg elsker sjov og "ballade" en god vittighed og lidt fjolleri her og der, men jeg ved også godt hvornår jeg skal være seriøs. Jeg syntes at det er meget vigtigt med humor.

Jeg holder meget af musik, og jeg har selv tidligere spillet i band som trommeslager, jeg har været til en stor bunke af koncerter. Jeg har i min barndom og min første del af min ungdom spillet en stor del fodbold, her blev jeg spået en god fremtid indenfor fodboldensverden, men en kedelig knæskade satte en stopper for disse drømme i en alder af 16 år.

Jeg har en interesse i at fotografere, og det er en ting jeg gør når jeg rigtig skal slappe af. Jeg er en flittig bruger af socialemedier som Facebook og Instagram.

 

Jeg er rigtig glad for at du har ville besøge min hjemmeside og at du har læst så langt på denne side, og jeg håber på at høre fra dig hvis du skulle have noget som helst på hjertet, du er meget velkommen til at kontakte mig HER.

 

-Mikkel Jellesen

Copyright © All Rights Reserved - Mikkel Jellesen 2013-2018 - info@jellesen1.dk