Kandidat

Mikkel Jellesen

Mikkel Jellesen er kandidat til kommunalvalget 2017 for Dansk Folkeparti

 

Her kan du læse min tale som jeg holde til opstillingsmødet. Mødet som blev afhold for Dansk Folkeparti Københavns medlemmer, som der stemte mig ind som en af deres 8 kandidater til kommunalvalget, som vil blive afhold tirsdag den 21. november 2017. Mødet foregik på Københavns Rådhus, onsdag den 8. februar 2017. Talen måtte vare i max 3 minutter.

Hej!

Mit navn er Mikkel Jellesen. Jeg er 27 år gammel. Jeg bor i Brønshøj. Jeg har to dejlige små drenge og så er jeg formand i DFU København.

 

Jeg ønsker at stille op til Kommunalvalget, fordi jeg vil gøre en forskel.

 

Jeg skammer mig ofte over, hvordan vores by ser ud... flere steder i byen flyder det med affald, og jeg snakker ikke kun om centrum, men også i yderområderne. Hvis ikke der ligger affald, så er der vejarbejde, når så det vejarbejde er slut, så starter det næste, præcis samme sted igen... hvad koster det ikke for os alm. borgere, at de mennesker som skulle have "forstand" på det her, ikke ved hvad de laver?.. Systemet skal fungere, nettet skal hænge sammen. Skal der laves fire ting under vejen det konkrete sted, så skal vi kun grave vejen op én gang og ikke fire gange... det er dyrt, tidskrævende og direkte dumt, at gøre det anderledes.

 

Jeg vil arbejde for, at vores kollektive trafik skal fungere bedre og hvis muligt, gøres billigere. Ikke kun for skoleelever, flygtninge eller pensionister, men for ALLE!

 

Nu bor vi i en kommune, hvor vi lige nu har en borgmester i Teknik- og Miljø, som har et ønske om en bilfri by. For mig svarer det lidt til, at vi skal åbne en lufthavn, men dog uden fly... Vi skal se i øjnene, at vi har biler i København... og ja, mange biler er en kedelig ting, men nu er de her, så lad os dog tage os af disse biler. Vi skal ikke nedlægge parkeringspladser, vi skal ikke gøre det mere besværligt at være bilist i København... specielt ikke med de afgifter som der betales, for at eje en bil i Danmark.

Vi kunne istedet for, gøre den kollektivetrafik mere attraktiv, og det er en ting jeg vil arbejde hen imod.

 

Jeg ønsker en bedre og mere effektiv ældrepleje, med omsorg og varme hænder.

Jeg ønsker flere pædagoger i vuggestuer, børnehave, osv.

Jeg ønsker mere nærvær og forståelse i kommunen.

Men jeg vil ikke stå her og love jer medvind på cykelstierne eller gratis remulade hos den lokale pølsevogn. Men jeg vil gøre mit bedste, for skabe bedre rammer og vilkår.

 

Jeg syntes at København er en dejlig by, hvis ikke den dejligste i verden... men den er ikke perfekt... så skal vi ikke i fællesskab gøre denne by bedre? Lad os kæmpe denne kamp sammen, lad os få byen til at hænge bedre sammen, lad os sammen skabe tryghed.

OG jeg vil love jer, at hvis i støtter mig, og hjælper mig til at få denne kandidatur, så vil jeg gå til opgaven med ydmyghed og stolthed.

Jeg ønsker at lytte til jer, jeg ønsker at vores by bliver en bedre, tryggere og en mere effektiv by! Den opgave er jeg sikker på at jeg kan være med til at løfte.

 

Tak for ordet.

Copyright © All Rights Reserved - Mikkel Jellesen 2013-2017 - info@jellesen1.dk